miercuri, 1 martie 2017

Remediu Bach contra insomniei



Dacă te-ai gândit la florile Bach în speranța de a avea un somn liniștit, ai ajuns unde trebuie.Insomnia e incapacitatea de a adormi chiar dacă corpul o cere . Cei care suferă de insomnie de obicei susțin că adorm pentru câteva minute și toată noaptea au un somn neliniștit , agitat. 
Ești în căutarea unui remediu iar ceea ce voi scrie în rândurile următoare poate rezolva problema ta. 

Admițând că o alimentație necorespunzătoare poate favoriza insomnia(o masă copioasă înainte de somn), cu florile Bach putem interveni eficace realizând o sticluță remediu în acest scop. Acestea nu sunt somnifere  ci un instrument care îți va permite să înțelegi cauzele acestei disfuncționalități și cum poți interveni tu însuți. 

În general, neputința de a adormi sau un somn neodihnitor apar din cauza fricilor de zi cu zi(conștiente sau inconștiente ), a unui job sau  a unei activități în exces, din cauza stresului cotidian, a anxietății ,a  problemelor psihologice care nu se pot defini aici foarte ușor. De aceea e important sa definim împreună problema și să administram în mod eficace remediul. 

Contra fricilor de zi cu zi alegem Agrimony, Aspen , Cherry Plum , Red Chestnut. In caz de epuizare , Impatiens, Oak, White Chestnut , Vervain. 

8 flori Bach pentru un somn liniștitor


Agrimony