marți, 18 august 2015

Atingerea energetica

Atingerea energetica se remarca prin maiestrie.In timpul biotratamentelor pacientii simt cum din mainile catalizatorului vindecator emerg catre sufletul si trupurile lor energiile si fluidele, senzatiile alternative de cald si rece, alteori rece si cald, furnicaturi sau o presiune crescuta la nivelul urechilor si senzatia de cap mare. Incep sa vada culori cu ochii inchisi si chiar imagini din alte vieti, mai ales acelea care au declansat lantul cauzal al imbolnavirii lor.

Dupa asemena interventii, unii isi schimba comportamentul in general, dar in mod cert fata de Dumnezeu. Ei afla ca exista lume spirituala din care venim in mod repetat pentru scolarizare.

Dupa fiecare sedinta se face analiza cu pacientul din care rezulta la ce vibratie s-a ajuns, care este nivelul optimizarii , coloristica luminilor, daca i s-au dat pacientului imagini simbol semnificative si cum le interpreteaza , daca a avut senzatii de cald -frig, furnicaturi in maini si picioare.Toate acestea evidentiaza nivelul activarii , cresterea vibratiei, decodificarea si activarea lor pe parcursul sedintelor. 
Dupa un asemenea tratament, multi spun ca sunt relaxati, altii ca sunt ametiti si au nevoie de timp sa isi revina, altii au dureri de cap si trebuie detensionati, altii au o deplina liniste sufleteasca , unii vin nervosi si furiosi pe chestii doar de ei stiute si pleaca fericiti acasa, altii capata o arsita in trup si furnicaturi in maini si picioare ,creste mult setea lor organica si beau lichide - dintre care ceaiurile si apa pe primul loc.

Sedintele de vindecare trebuie sa aiba un anumit ritm pentru a-si face efectul si este bine sa se stie ca se pot face cure de cate 10 sedinte , in functie de gravitatea bolilor , dupa care survine o pauza de 10 zile . Urmeaza o noua serie , asemanatoare cu cea dinainte ...

Unii pacienti isi aleg singuri un comportament anume si revin.Noi ii consiliem cum sa foloseasca eficient timpul si instrumentele ajutatoare (cristalele, uleiurile esentiale , plantele, muzica)pentru ca sa se repare cat mai repede , legatura lor cu sursa energiilor vindecatoare sa fie continua. Ii invatam cum sa practice meditatie activa pentru a se optimiza singuri.

Toti trebuie sa fie constienti ca intr-o buna zi vor deveni independenti si vor lucra singuri pentru ei insisi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu