sâmbătă, 21 martie 2015

Ce este un biotratament?



Ce este un biotratament ? 


Biotratamentul reprezinta un sistem de vindecări care se fac cu ajutorul energiilor, al fluidelor și al puterilor astrale , prin canalizarea lor  de către pacient, de către vindecătorul care cunoaște secretul deschiderii porților de vibrație și a canalelor de energii și lumina.

Astfel, se poate spune ca ceea ce este sus se unește cu ceea ce este jos pentru a da miracolul unui singur lucru: sănătatea și viata. Omul întrupat, prin decodificarea și activarea sa se transforma un om -lumina și aplicându-i terapiile holistice, atunci când are probleme cu sănătatea , metoda și tratamentul cu energia vieții devin pentru el un mod nou de viata și o schimbare de soarta.
Sunt multi cei care deja aplica bioterapiile , deținând harul pentru aceasta dar sunt  și multi care, din cauza necunoașterii, a superstițiilor ori a dogmei restrânse  privește biotratamentele și terapiile complementare ca pe o practica împotriva sau care rivalizează cu religia . Desigur, este greșit.

Aceste metode străvechi de vindecare se bazează pe credința și sunt adânc înrădăcinate în vremurile biblice, când Isus-Omul, după apusul soarelui (seara erau energiile cosmice mai puternice) făcea vindecări miraculoase asupra celor pe care credința ii mai putea salva.
Unii vor spune ca era Dumnezeu, de aceea făcea toate minunile acelea!

""Ati cerut voi ceva in numele Meu și nu vi s-a dat? ii întreba Isus pe apostolii sai. 
Incercati, de unde știți ca nu vi se va da? Bate și ți se va deschide...""

Acestea ma conving sa  afirm ca Bioenergia este darul Divinității.

Sentimentele de iubire și gândurile pozitive sunt entități vii, cu energii de o calitate speciala care se transmit prin unde elicoidale și impresionează benefic ființele asupra cărora se acționează astfel.

In biotratamente se folosesc mai multe metode care îmbina puterea cristalelor pentru amplificare și stabilizarea energiilor și a luminii, de purificare a rețelei energetice , meloterapia și calitățile curative ale plantelor cu inducțiile bioenergetice .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu