duminică, 22 martie 2015

Healing Touch




Healing Touch- Terapia prin atingere

Cunoscuta și sub numele de"" Terapia prin atingere "", metoda healing touch s-a inspirat din practicile vechilor culturi printre care cea indiana , asiatica și americo-indiana. Terapia prin atingere poate fi aplicata în combinație cu alte practici și credințe religioase profunde.

In timpul unei ședințe terapeutice , specialistul își mișca, la început , mâinile la câțiva centimetri deasupra capului pacientului. In felul acesta se stabilește care este starea energiei corpului. Apoi, specialistul atinge ușor pacientul cu scopul de a-i transmite energie, pentru amplificarea și schimbarea orientării fluxului de energie al pacientului atât în interiorul organismului cat și în afara lui.

Scopul acțiunii este susținerea proceselor de autovindecare ale organismului prin deblocarea fluxului de energie stocat.

Unele persoane care au apelat la aceasta terapie au afirmat ca în urma aplicării tratamentului și-au îmbunătățit starea sufleteasca , au avut dureri mai reduse și o stare de sănătate mai buna. O ședința obișnuita durează de la 20 la 30 de minute. Mai multe de studii de specialitate  subliniază ca terapia ar fi eficienta în tratarea unor varietăți de afecțiuni.
 Printre acestea se număra vindecarea rănilor, osteoartrita, migrena și durerile pacienților care au suferit arsuri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu